dilluns, 4 de juliol del 2011

2ª regata de la Lliga Catalana de Llagut Català

El passat dia 3 de Juliol es va celebrar la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut Català que es dur a terme a Torredembarra. Aquesta jornada es va caracteritzar pel mal temps, el qual va anar millorant, però per contra el mal onatge no va cèsar. Va ser una jornada dura per tots els participants, per causes mediambientals. Aquesta regata va tenir un gran públic de Flix, ja que podríem dir que queda molt més a prop que altres llocs on es competeix. 
En general podríem dir que els resultats han estat millors que els de la primera jornada, encara que les juvenils femenines, que tant ens tenen acostumats a que guanyin, aquest cop han quedat quartes.
* En aquest enllaç hi podeu trobar unes quantes fotografies fetes per mi d’aquesta regata:


I aquí faig constància dels resultats d'aquesta jornada de tots els equips de Flix.

Cronometrades:
       
      Categoria Absolut Fèmina 1500M     
Van quedar en sisena posició, és a dir, classificades per la Final B amb un temps de  07:30,59, aproximadament a 12 segons del primer classificat.
      1a Div. Categoria Sènior Masculí 1500M
Van quedar setens amb un temps de 06:58,67, es van classificar per la Final B, i aproximadament van quedar-se a 10 segons del primer classificat. 
      Categoria Juvenil Femení 1000M
Van quedar en quarta posició, per tant classificades per la final, amb un temps de 05:53,63. La diferencia amb el primer classificat va ser aproximadament de 12 segons.
      Categoria Juvenil Masculí 1000M
Van quedar en tercera posició, classificats per la final, amb un temps de 05:26,58. La diferencia amb el primer classificat va ser aproximadament de 7 segons.

Finals
Categoria Absolut Fèmina  (Final B)


Final Juvenil Femení 1000M


Final Juvenil Masculí 1000M


Final Infantil 500M

* Club Nàutic Flix A -> Masculí
* Club Nàutic Flix B -> Femení

Final Cadet Femení 500M


Final Sènior Masculí 1500M (Final B)



3 comentaris:

  1. Felicitats en primer lloc pel blog i per la informació que ens dones en cada post. Les fotos són molt boniques. Però no he pogut entrar a l'enllaç on tens les fotos de Torredembarra. Les puc veure d'alguna altra manera?
    Gràcies!!
    Enric

    ResponElimina
  2. Hola Enric,
    ho pots provar d'obrir per aquí!!

    http://www.flickr.com/photos/edgarflix/sets/72157627113562946/

    ResponElimina
  3. Enric, primer de tot moltes gràcies per visitar el bloc i per opina sobre ell. També gràcies per comentar l'error de l'enllaç, ara ja l'he arreglat.

    ResponElimina

VISITANTS