dijous, 23 de juny del 2011

Nervis, il•lusió i dansa

Aquestes tres paraules ara corren per les ballarines de l’Escola de Dansa Laura, que avui dia 24 i dia 25 es celebrarà el festival de ballet. Aquest és un dels festivals més esperat al poble, on l’assistència és màxima i encara hi ha gent que no pot gaudir d’aquest espectacle.
Les alumnes, juntament amb les professores, porten tot l’any treballant molt dur per assolir el màxim nivell en aquest festival, en molts casos els nervis s’apoderen de la ballarina, les coses es fiquen negres en més d’un cas, però cada any, després de tots aquets sofriments, ens sorprenen en uns balls que ens deixen bocabadats. Aquesta nit, tot aquell que tingui la sort de tenir entrada, i sino dema que es repeteix, podrem observar un seguit de balls, protagonitzat per nenes de totes les edats, que ens deixaran parats. L’espectacle esta assegurat!
Jo tinc la sort de poder assistir al festival, si tinc la possibilitat de fer fotografies les penjaré al meu flicker, que es pot accedir des de la part baixa d’aquest bloc, o entrant a la direcció:
http://www.flickr.com/photos/edgarflix/sets/

Deixo unes fotos del Dia Mundial de la Dansa, on es va fer una demostració de ballet al Passeig de l'Ebre, que ha pesar del vent fred que hi va haver, va tenir un gran èxit.


Finalment, donar molts ànims a les ballarines i a les professores! I també donar les gràcies per fer possible gaudir d'aquest espectacle meravellós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VISITANTS